Bedrijven

Wij zijn een totaalbouwer met oog voor detail en veel aandacht voor de opdrachtgever. Daarom kiezen wij voor een interactieve aanpak, waarin wij intensief met u optrekken. Voor, tijdens en na de bouw of verbouwing. Of het nu om kleine of grote klussen gaat, wij draaien er onze hand niet voor om. Wij steken de handen uit de mouwen en weten wat aanpakken is.

                    

U heeft altijd één vast aanspreekpunt binnen onze organisatie. Deze contactpersoon onderhoudt nauw contact met u, informeert u voortdurend over de actuele stand van zaken, en draagt er zorg voor dat uw wensen en opmerkingen snel en doeltreffend worden omgezet in actie.

Tevens werken wij samen met zorgvuldig geselecteerde partners. Dit heeft een aantal voordelen voor ons en u, o.a.: de kwaliteit van het werk is gewaarborgd, afspraken worden nagekomen, een gunstige prijsstelling. Wij voeren daarom bij voorkeur de complete werkzaamheden uit.
Onze servicewagen is zodanig uitgerust dat alle regelmatig voorkomende werkzaamheden met materieel en materiaal vanuit de servicebus kunnen worden verricht, dit betekent dat wij als wij tijdens een klus problemen tegen komen deze snel kunnen worden verholpen, dat scheelt kostbare tijd, en natuurlijk geld. En dat merkt u...!