Particulier

Een eigen huis heeft zo zijn voordelen. U kunt het helemaal naar uw eigen wensen inrichten en desgewenst verbouwen. Bouwservice van Huigenbos is hierbij een prima partner.
Vanwege onze ruime ervaring in diverse vakgebieden en onze klantgerichte aanpak kunnen wij u vooraf en tijdens de verbouwing een eerlijk en objectief advies geven.

Indien u door ons een offerte wil laten maken, dan komen wij eerst, vrijblijvend, bij u langs om al uw wensen door te nemen. Wij denken met u mee en dragen desgewenst nieuwe ideeën aan, zodat uw plan zo goed mogelijk uitgevoerd kan worden. Vervolgens ontvangt u geheel vrijblijvend een voor u op maat gesneden offerte.         

                

U moet vooraf wel een aantal regels in acht nemen. Alle bouwwerken moeten namelijk voldoen aan de eisen van het Bouwbesluit. Soms hebt u een lichte bouwvergunning nodig, in andere gevallen een reguliere bouwvergunning en soms kunt u zelfs gelijk beginnen. Het is in elk geval raadzaam om in een vroeg stadium van uw verbouwingsplannen hiernaar te informeren bij de afdeling Bouw- en Woningtoezicht van uw gemeente.
Op de site van het ministerie van V.R.O.M is op een eenvoudige manier te achterhalen of een voorgenomen (ver)bouw(ing) bouwvergunningsvrij is of niet.